/
/
3fifty ondertekent Microsoft Partner Pledge

3fifty ondertekent Microsoft Partner Pledge

3fifty ondertekent de Microsoft Partner Pledge door de passie voor transformatie technologie.  

Als een van de in Nederland gevestigde Microsoft-partnerorganisaties, delen wij de technologievisie van Microsoft en de toewijding aan klanten. Daarbij ook de rol die technologie kan spelen bij het aanpakken van bredere maatschappelijke uitdagingen.  

Met het ondertekenen van de Partner Plegde spreekt Microsoft met 3fifty af dat wij onze dienstverlening zullen afstemmen op de vier cruciale doelen waar de Partner Pledge zich op focust: 
Digitale Vaardigheden voor Banen
Diversiteit & Inclusie
Verantwoorde en Ethische Kunstmatige Intelligentie
Duurzaamheid

Microsoft Advanced Specilizations

Tevens heeft 3fifty onlangs de Advances Specilization voor Windows/Azure Virtual Desktop behaald. Daarmee onderstrepen wij diepgaande kennis en ervaring in het implementeren, schalen en beveiligen van de virtuele desktopinfrastructuur op Azure. De Microsoft Gold Partner status, die 3fifty heeft, is bekend bij iedereen in de Microsoft-wereld. Het toont de behaalde kennis en kunde aan. De Gold status is één van de statussen die een Microsoft Partner kan behalen, maar daarnaast is ook de Advanced Specilizations opgericht. De kwalificaties worden gevalideerd door een externe en onafhankelijke auditeur, ISSI. 3fifty heeft als een van de weinige bedrijven in Nederland al verschillende Advanced Specializations op zijn naam staan waardoor wij onze organisatie kunnen onderscheiden van anderen, expertise tonen en sterke banden opbouwen met onze klanten. 

“Door de Partner Pledge samen met onder andere de behaalde Advanced Specializations bieden we als 3fifty onze klanten een sterke basis bij het ontwerpen, bouwen en migreren van veel verschillende workloads op Microsoft Azure.” zegt Dave de Bruin, CEO van 3fifty. Het biedt tegelijk een naadloze, hoogwaardige ervaring aan eindgebruikers en geeft organisaties bovendien de flexibiliteit om oplossingen aan te passen en te bouwen met hun kerntechnologie. 

Microsoft Most Valuable Professional Award

Maik van der Gaag, CTO bij Microsoft Gold Partner 3fifty, heeft de 2021 Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Award ontvangen. De MVP Award wordt uitgereikt als blijk van waardering voor professionals met veel passie en kennis van Microsoft-producten. Daarnaast ook services die een uitzonderlijke inbreng voor de community leveren. Maik ontvangt deze mooie award als erkenning voor zijn buitengewone leiderschap in en technische bijdrage aan de Microsoft Azure community.

Het behalen van de Gold Partner status, de Advances Specilization en de MVP-award door onze CTO toont aan dat wij dé Microsoft Partner zijn voor uw bedrijf!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op door te mailen naar marketing@3fifty.eu of plan wat met ons in via deze link.

Auteur

Karlijn

17 March 2022

Bekijk ook