/
/
Maik (3fifty’s CTO) ontvangt Microsoft Most Valuable Professional Award

Maik (3fifty’s CTO) ontvangt Microsoft Most Valuable Professional Award

Maik, CTO bij Microsoft Gold Partner 3fifty heeft de 2021 Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Award ontvangen. De MVP Award wordt uitgereikt als blijk van waardering voor professionals met veel passie en kennis van Microsoft producten en services die een uitzonderlijke inbreng voor de community leveren. Maik ontvangt deze mooie award als erkenning voor zijn buitengewone leiderschap in en technische bijdrage aan de Microsoft Azure community.

Met veel passie

Geruime tijd draagt Maik bij aan de verdere ontwikkeling van Microsoft Azure en gerelateerde producten. Dit blijkt wel uit de hoeveelheid blogs en presentaties die hij geeft. Niet te vergeten de activiteiten die hij organiseert via de Dutch Cloud Meetup“Het is een eer dat Microsoft mijn bijdrage aan de community waardeert en zodoende mij heeft erkend als MVP. Kennis delen is erg belangrijk, dat doe ik graag doormiddel van blogs, whitepapers, (online) presentaties, en het organiseren van gebruikersbijeenkomsten. Dit is wat ik met veel passie doe en kijk ernaar uit om ook de komende jaren veel van mijn kennis te delen!”

Microsoft Most Valuable Professional

Steef-Jan Wiggers, werkzaam voor HSO nomineerde Maik: “Ik zag dat Maik actief was met de Azure community door een user group te starten, blogs te schrijven en als spreker vaak presentaties gaf. Ook het boek over DevOps wat hij schreef met Henry Been is een bijdrage aan de hele community. Kortom, Maik verdient het en ik vind het tijd worden dat hij deze erkenning krijgt. Een MVP Award is dus zeker op zijn plaats!”

Een heel jaar mag Maik zich nu Microsoft Most Valuable Professional noemen.  Bij 3fifty zijn we enorm trots op Maik dat hij niet alleen met zijn eigen collega’s, maar de gehele community zijn kennis deelt en IT-professionals inspireert en enthousiasmeert. Gefeliciteerd!

Maik deelt graag zijn kennis met anderen door middel van het geven van trainingen. Benieuwd naar de trainingen die door Maik worden gegeven? Klik dan hier.

Auteur

Rutger

2 June 2021

Bekijk ook