/
Modern Workplace

Modern Workplace

De moderne werkplek ontzorgd IT-medewerkers waardoor zij minder tijd kwijt zijn aan het onderhoud en het beheer rondom de werkplek. De beheerorganisatie en processen worden beter schaalbaar bij groei of krimp van de organisatie. Zonder moderne werkplek is dit niet het geval en heeft dit als gevolg dat de kosten onvoorspelbaar zijn. 

De moderne werkplek, slim geautomatiseerd en toekomstvast.

De hoge mate van digitalisering vraagt van organisaties een versnelde aanpassing van het IT landschap om medewerkers zo veilig en gebruiksvriendelijk mogelijk te kunnen faciliteren. Met behulp van Microsoft Intune zal het werkplekbeheer volledig via de cloud lopen, vanuit één centrale omgeving. Het inspoelen van laptops wordt dan ook volledig geautomatiseerd en alle updates worden automatisch verzorgd door Intune. Via de bedrijfsportal hebben gebruikers alle vrijheid om goedgekeurde applicaties zelf te installeren en gebruiken.

Waarde toevoegen aan het primaire bedrijfsproces: creëer de ruimte!

Een Moderne Werkplek verbetert niet alleen de interne samenwerking en communicatie, maar ook die van opdrachtgevers, klanten en andere relaties. Via applicaties zoals Microsoft OneDrive, Teams en Sharepoint kan eenvoudig en op een beveiligde manier data worden gedeeld.

Optimaal werken is de standaard met Modern Workplace. Wij zorgen ervoor dat jouw werkplek altijd up-to-date is met de nieuwste standaarden en best practices. 

Kiezen voor Modern Workplace

  • Optimaal gebruiksgemak en productiviteit voor jouw medewerkers
  • Altijd veilig door het werken met de laatste security features
  • Volledig aangestuurd vanuit de cloud
  • Ondersteunt krachtige self-service oplossingen
  • Directe integratie met Azure Virtual Desktop of Windows/Office 365
3fifty

Waarom 3fifty

Door onze pragmatische werkwijze zijn wij de juiste partij om de Moderne Werkplek te realiseren. Gedurende het hele traject wordt je ondersteund en wij acteren aan de hand van een beknopt plan en planning.We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. 3fifty-consultants zijn échte specialisten. 

Benieuwd welke organisaties we blij gemaakt hebben? Bekijk onze klantverhalen.

Heb je nog vragen over de integratie?

Onze specialist Maik verteld je hier graag meer over.