/
/
3fifty behaalt Advanced Specialization for Azure Virtual Desktop

3fifty behaalt Advanced Specialization for Azure Virtual Desktop

3fifty heeft onlangs de Advanced Specialization for Windows/Azure Virtual Desktop behaald. Daarmee onderstreept de Microsoft Gold Partner zijn diepgaande kennis en ervaring in het implementeren, schalen en beveiligen van de virtuele desktopinfrastructuur op Azure.

Met Advanced Specializations maken Microsoft Gold Partners hét verschil. Door zich volledig in de verschillende specialisaties te verdiepen, wordt klanten een nog betere ervaring en ondersteuning geboden. De kwalificaties worden gevalideerd door een externe en onafhankelijke auditeur, ISSI. 3fifty heeft als een van de weinige bureaus in Nederland al verschillende Advanced Specializations op zijn naam staan en kan daar nu ook de specialisatie Windows/Azure Virtual Desktop aan toevoegen.

Windows/Azure Virtual Desktop

De Windows/Azure Virtual Desktop is een flexibele desktop- en app-virtualisatieservice in de cloud. Als gevolg van de wereldwijde pandemie migreerden organisaties belangrijke apps en gegevens naar de cloud om de veerkracht en wendbaarheid te vergroten. Daarbij wordt massaal gebruikgemaakt van de Windows/Azure Virtual Desktop om op de hybride werkplek van dezelfde veilige en eenvoudige omgeving te genieten als op kantoor.

“De virtuele desktopinfrastructuur op Azure is behalve veilig, ook schaalbaar en gemakkelijk te beheren”, zegt Dave de Bruin, CEO van 3fifty. “Het biedt tegelijk een naadloze, hoogwaardige ervaring aan eindgebruikers. Bovendien geeft het organisaties de flexibiliteit om oplossingen aan te passen en te bouwen met hun kerntechnologie. Samen met onze andere Advanced Specializations bieden we als 3fifty onze klanten een sterke basis bij het ontwerpen, bouwen en migreren van veel verschillende workloads op Microsoft Azure.”

Auteur

Rutger

24 January 2022

Bekijk ook