/
/
4me Integratie

4me Integratie

Bedrijven die het 4me ITSM-systeem gebruiken opgelet: met de 4me Microsoft Exchange & Outlook Integration van 3fifty synchroniseer je eenvoudig de agenda’s van 4me met die van Microsoft Exchange en Outlook. Ook het reserveren van een vergaderruimte ging niet eerder zo eenvoudig.


4me is een IT Service Management Systeem dat bedrijven, overheidsinstanties en Managed Services Providers helpt om de efficiënte en kwaliteit van hun dienstverlening te verbeteren. Het systeem beschikt over een eigen kalenderfunctionaliteit die niet standaard synchroniseert met de agenda van Microsoft Outlook en Exchange.

Centraal Beheerd

Met de 4me Microsoft Outlook en Exchange Integratie is het standaard synchroniseren met de agenda van Microsoft Outlook en Exchange wel mogelijk. Een vergaderverzoek wordt aan twee kanten gesynchroniseerd. Dat maakt dat je voortaan ook vanuit 4me een gewenste vergaderruimte kunt vastleggen en mensen kunt uitnodigen. Via een specifieke rechtenstructuur wordt voorkomen dat men lukraak andermans reserveringen kan aanpassen of verwijderen. Vergaderingen, trainingen, meetings en andere fysieke bijeenkomsten worden dankzij de 4me Integratie van 3fifty voortaan centraal geregeld en beheerd. Op die manier zijn alle betrokkenen altijd op de hoogte van de meest actuele informatie over plaats (lees: vergaderruimte) en tijdstip van handeling. de ‘kalenderfunctie’ wordt door 3fifty geïmplementeerd en vooralsnog beheerd. 

Wil je meer lezen over de 4me Integratie?

Heb je nog vragen over de integratie?

Onze specialist Marco verteld je hier graag meer over.