/
/
Transformatie naar de cloud

Transformatie naar de Cloud

De voordelen van de Cloud zijn helder; je krijgt flexibiliteit en gemakkelijk toegang tot extra resources wanneer jij dat nodig hebt. Dat levert kostenbesparing op. Maar de IT-infra, applicaties en het overzetten van data naar de Cloud is niet eenvoudig. 3fifty helpt jou om over te gaan naar de Cloud.

Klaar voor de toekomst met een modern en innovatief Cloud platform

Zonder een innovatief en modern IT-landschap raak je steeds verder achter op de markt en de concurrentie. Kies voor Microsoft 365 en Azure en stap over op een betrouwbaar en veilig Cloud platform. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste Cloud platform en IT-architectuur?
Wij helpen je graag een stap te zetten in de juiste richting.

Lift and Shift: Cloud migratie

Je hebt behoefte aan meer flexibiliteit, snelheid en lagere IT-kosten. Breng jouw bestaande applicaties en data snel en veilig naar de Cloud. Hierdoor kan je flexibel op- en afschalen, beschik je altijd over de nieuwste functionaliteiten en heb je meer innovatiekracht. Daarnaast is thuiswerken nu geen vraag meer, maar een must. 

Het aanbieden van een moderne werkplek is in deze tijd erg belangrijk. Met deze eerste stap richting de digitale transformatie ben je goed op weg! Een migratie naar de Cloud is voor ons een peulenschil, we hebben dit al heel vaak gedaan! De ontwikkelingen in IT en de Microsoft Cloud gaan razendsnel en daarom is het handig om samen te werken met een specialist op Azure gebied. Wil jij een flexibele infrastructuur, applicaties veilig beschikbaar stellen, data inzetten om je te helpen? Samen met onze kennis komen we een heel eind, we helpen je graag!

Lift and Transform: Cloud transformatie

Wil je jouw volledige IT-landschap naar de Cloud verplaatsen? Een slimme keuze omdat de nieuwe IT-omgeving je in staat stelt om meer wendbaar en innovatiever te zijn. Wat kan resulteren in groter concurrentievoordeel, lagere kosten en snellere time-to-market. Kies voor Lift and Transform. Maar hoe bepaalt je de architectuur? Kies je voor een hybride, publieke of private Cloud oplossing? Zijn de medewerkers klaar voor een nieuwe manier van werken? Samen komen we er wel uit, we geven je graag advies over de beste mogelijkheid.

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is een publieke Cloud platform. Door gebruik te maken van dit Cloud platform kan je snel en eenvoudig publieke en private (interne) services creëren en beheren. De Microsoft Azure Cloud services bieden onder andere diensten zoals SaaS, IaaS en PaaS en diverse ontwikkeltools en technologieën. Over de gehele wereld is Microsoft Azure de meest gecertificeerde cloudprovider en voldoet daarnaast aan de strengste security- en kwaliteitseisen. Met Microsoft Azure heb je een goed fundament voor een toekomstgerichte en innovatieve organisatie. Azure biedt jouw organisatie eindeloos mogelijkheden. Om de volle potentie van jouw organisatie te benutten, helpen we je graag met de juiste keuzes voor de Cloud, afgestemd op jouw organisatie, systemen, processen en doelstellingen.

Digitale transformatie

Lift and Shift of Lift and Transform? Weet je niet wat het beste bij jouw organisatie past? Laat ons een 3fifty – Cloud assessment uitvoeren. Dit is een Cloud readiness scan inclusief advies welke Cloud oplossing je moet kiezen.

Getransformeerd en dan?

Wanneer je in de Cloud werkt, komen er andere uitdagingen op jouw pad. Denk bijvoorbeeld aan Cyber Security en Adoptie, ook het up-to-date houden van de omgeving is belangrijk. We helpen je na de implementatie graag door de omgeving in beheer te nemen. We zorgen er voor dat je compliant bent, maar geven ook advies om innovaties door te voeren. Lees hier meer over onze Managed Services.

Download onze nieuwste whitepaper

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Whitepaper Cloud Migratieplan

De voordelen van de cloud zijn helder; je krijgt flexibiliteit en gemakkelijk toegang tot extra resources wanneer jij dat nodig hebt. Dat levert kostenbesparing op. Maar de IT-infra, applicaties en data overzetten naar de cloud is niet eenvoudig.
3fifty

Waarom 3fifty

Onze aanpak heeft verschillende organisaties geholpen met hun wens om in de Cloud te werken. We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. 3fifty-consultants zijn échte specialisten. Benieuwd welke organisaties we blij gemaakt hebben? Bekijk onze klantverhalen.

Heb je nog vragen over de integratie?

Onze specialist Maik verteld je hier graag meer over.