/
/
Cloud Security

Cloud Security

Beveiliging van jouw applicaties, services en data is meer dan ooit van belang. Cloud-services zorgen ervoor dat we makkelijker innoveren en cloud-applicaties en -services sneller publiceren, tegen veel lagere kosten. We zorgen met elkaar voor meer data dan we ooit hadden gedacht. 

Altijd en overal, goed beveiligd.

Op beveiligingsniveau gaat er nog steeds veel mis. Cybercriminaliteit is de laatste jaren sterk ontwikkeld. Als organisatie moet je altijd voorbereid zijn. Zaken moeten goed geregeld zijn om de continuïteit te waarborgen. Er zijn veel verschillende security aspecten die direct invloed kunnen hebben op jouw cloud-omgeving en -services. Maar hoe garandeer je een veilige en werkbare werkomgeving voor jouw organisatie?

Wil je graag meer informatie over Cloud Security?

Zo maken we jouw IT-omgeving veilig.

3fifty is dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud. Cloud Security is een belangrijk onderdeel van de transformatie naar de cloud. Samen kijken we naar de best passende oplossing. Onze specialisten geven eerlijk en transparant advies dat voldoet aan de cloud-infrastructuur, de groei van de organisatie en de behoeften van Business en IT. We werken samen met toonaangevende beveiligingsleveranciers en zijn voortdurend bezig met innovatie om de strijd aan te gaan met cybercriminaliteit.

Bekijk hiernaast de oplossingen waarmee we jouw organisatie helpen om een veilige en betrouwbare IT-omgeving te bieden.

Beschik over de juiste inzichten

Doe de Cyber Security Assessment voor een scan, adviesrapport en stappenplan en beschik over de juiste inzichten van de gezondheid en volwassenheid van jouw security-omgeving.

IaaS en PaaS Security
SaaS Security
Container Security
Cyber Security
Cloud Security
IaaS en PaaS Security
SaaS
Security
Container Security
Cyber Security
Cloud Security

Download onze nieuwste whitepaper

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Cyber Security Assessment

Cloud-services zorgen ervoor dat we makkelijker innoveren en cloud-applicaties en -services sneller publiceren, tegen veel lagere kosten. We zorgen met elkaar voor meer data dan we ooit hadden gedacht. Cyber Security: Beveiliging van jouw applicaties, services en data is meer dan ooit van belang. Download hier de informatie over de Cyber Security Assessment.
3fifty

Waarom 3fifty

Onze aanpak heeft verschillende organisaties geholpen met hun wens om in de cloud te werken. We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. 3fifty-consultants zijn échte specialisten. Benieuwd welke organisaties we blij gemaakt hebben? Bekijk onze klantverhalen.