/
/
3fifty ontwikkelt 4me Microsoft Exchange & Outlook Integration

3fifty ontwikkelt 4me Microsoft Exchange & Outlook Integration

Bedrijven die het 4me ITSM-systeem gebruiken opgelet: met de 4me Microsoft Exchange & Outlook Integration van 3fifty synchroniseer je eenvoudig de agenda’s van 4me met die van Microsoft Exchange en Outlook. Ook het reserveren van een vergaderruimte ging niet eerder zo eenvoudig.

Aangezien het thuiswerkadvies alweer even van de baan is, wordt er weer volop in real-life samengewerkt. Op kantoor is het vaak nét even fijner om met collega’s te sparren, vergaderen of gewoon even bij te kletsen. Fysieke meetings zijn dan ook weer heel gebruikelijk. Sterker nog, bij veel organisaties is het dringen geblazen bij de vergaderruimtes. Om agenda’s te synchroniseren en het reserveren van vergaderruimtes te structureren, heeft 3fifty de 4me Microsoft Exchange & Outlook Integration ontwikkeld.

Standaard synchronisatie

4me is een IT Service Management systeem dat bedrijven, overheidsinstanties en Managed Service Providers (MSP’s) helpt om de efficiëntie en kwaliteit van hun dienstverlening te verbeteren. Het systeem beschikt over een eigen kalenderfunctionaliteit die niet standaard synchroniseert met de agenda van Microsoft Outlook en Exchange. “Met de 4me Microsoft Exchange & Outlook Integration maken we dat wél mogelijk”, zegt Semih Yetgin, Managed Services Engineer bij 3fifty. “Een vergaderverzoek wordt aan twee kanten gesynchroniseerd. Dat maakt dat je voortaan ook vanuit 4me een gewenste vergaderruimte kunt vastleggen en mensen kunt uitnodigen. Via een specifieke rechtenstructuur wordt voorkomen dat men lukraak andermans reserveringen kan aanpassen of verwijderen.”

Centraal beheerd

Vergaderingen, trainingen, meetings en andere fysieke bijeenkomsten worden dankzij de 4me Integration van 3fifty voortaan centraal geregeld en beheerd. Op die manier zijn alle betrokkenen altijd op de hoogte van de meest actuele informatie over plaats (lees: vergaderruimte) en tijdstip van handeling. De ‘kalenderfunctie’ wordt door 3fifty geïmplementeerd en vooralsnog beheerd. “We zijn voornemens om een beheerportaal op te zetten, zodat gebruikers straks zelf rooms kunnen aanmaken, beheren en wijzigen. En wellicht dat we in de toekomst ook Gmail en andere mailservices aan de kalenderfunctionaliteit toevoegen”, verklapt Semih tot besluit.

Interesse in de 4me Microsoft Exchange & Outlook Integration? Neem contact op met 3fifty via info@3fifty.eu of bel ons via 078-6105719.

Auteur

Karlijn

18 July 2022

Bekijk ook