/
/
3fifty behaalt nieuwe Microsoft Solutions Partner status

3fifty behaalt nieuwe Microsoft Solutions Partner status

3fifty kwalificeert zich als Microsoft Solutions Partner in twee verschillende Partner Designations: Digital & App Innovation en Infrastructure.

Op 3 oktober 2022 is het Microsoft Partner Network veranderd naar het nieuwe Microsoft Cloud Partner Program. Het nieuwe programma transformeert de bestaande 18 competenties in zes Solutions Partner Designations die zijn afgestemd op de Microsoft Cloud.

Azure Designations

Als Solutions Partner voor Digital en App Innovation (Azure) demonstreren wij breed vermogen om onze klanten te helpen bij het bouwen, uitvoeren en beheren van applicaties in meerdere clouds, on-premises en at the edge, met de tools en frameworks naar keuze van onze klant.

Microsoft Solutions Partner Digital & App Innovation Azure

Als Solutions Partner voor Infrastructure (Azure) tonen wij aan dat wij onze klanten helpen bij het versnellen van de migratie van belangrijke infrastructuur-workloads naar Microsoft Azure.


Sinds oktober 2022 zijn de partnerkwalificaties van Microsoft veranderd van Gold of Silver partner naar zes verschillende Microsoft Solution Partner Designations. Voor elke designation is het vereist om minimaal 70 van de 100 punten te halen om te kunnen te kwalificeren. Met de designations Digital & App Innovation en Infrastructure heeft 3fifty zich in 2 van de 4 Azure expertisegebieden gekwalificeerd. Naast de kwalificatie voor de twee Solutions Partner Designations heeft 3fifty ook specialisaties behaald voor Windows Server and SQL Server Migration en Azure Virtual Desktop (AVD).

Projecten en certificeringen

Wij zijn trots op al onze medewerkers, door wiens kennis en kunde, wij zo ver zijn gekomen. Naast hun kennis en kunde hebben onze medewerkers zich hard ingezet om verschillende certificeringen te behalen waarbij zij hun kennis hebben kunnen uitbreiden. Ook alle projecten die wij hebben binnengehaald hebben ons geholpen om te komen waar we nu zijn.

We zijn nog lang niet klaar. Wij werken er naartoe om nog meer projecten binnen te halen, certificeringen te behalen en Solutions Partner Designations op onze naam te krijgen.

Auteur

Karlijn

22 November 2022

Bekijk ook