/
/
Microsoft 365 en Managed Services: Nerox is klaar voor de toekomst

Microsoft 365 en Managed Services: Nerox is klaar voor de toekomst

Nerox is een consultancybureau gericht op online marketing. Ze hebben specialisten met expertise in Google Ads, SEO en E-mailmarketing. De organisatie is groeiende en had de wens om hun bestaande IT-omgeving te vernieuwen en veiliger te maken. 3fifty hielp Nerox bij de migratie naar Microsoft 365, regelde de cloudservices en -licenties en nam de omgeving compleet in beheer via Managed Services.

Naar een veilige manier van werken

Nerox is een consultancybureau gericht op online marketing. Ze hebben specialisten met expertise in Google Ads, SEO en E-mailmarketing. Ze willen door middel van gerichte digitale campagnes en salesfunnels ervoor zorgen dat bedrijven meer klanten en meer omzet behalen.

De organisatie is groeiende en had de wens om hun bestaande IT-omgeving te vernieuwen en veiliger te maken. Microsoft 365 sloot het beste aan bij hun wensen en eisen. Daarnaast besloot Nerox om IT volledig uit te besteden met Managed Services. 3fifty hielp Nerox bij de migratie naar M365, regelde de cloudservices en -licenties en nam de omgeving compleet in beheer via Managed Services.

Complete pakket: Microsoft 365 en Managed Services

Microsoft 365 is de fundering van deze IT-omgeving. Nerox had hun Exchange en Onedrive gegevens bij een andere partij in beheer. De achterliggende reden is meer flexibiliteit, schaalbaarheid en lagere kosten. Ook had Nerox geen goed gevoel bij hun oude supportpartner.

3fifty hielp Nerox in dit project. Wij zijn ervaren op het gebied van de moderne werkplek (Microsoft 365). De eerste stap is het analyseren van de omgeving en de grootte van de data, applicaties en databases in kaart brengen. Daarna staat eerst de migratie van de data, vervolgens de databases en als laatste de mailmigratie (Exchange).

De tweede stap is het in beheer nemen van de omgeving. 3fifty is gespecialiseerd in Managed Services en onze consultants weet als geen ander hoe hij dit project moet aanpakken. Binnen vier werken was het project klaar. 3fifty heeft Nerox als gespecialiseerd transformatiepartner van begin tot eind meegenomen en betrokken in het project. Hans van Nerox vertelt ons dat het allemaal zo snel is gegaan en dat de overgang van on-premise naar de cloud van de een op de andere dag allemaal geregeld was.

Pragmatische en proactieve partner

3fifty is een pragmatische en  proactieve partij. De consultants en engineers zijn altijd goed bereikbaar en beschikbaar. Nerox heeft de overstap naar het werken met Microsoft 365, als prettig en fijn ervaren. Hans Zoeteman, Nerox: “3fifty pakt ieder incident serieus op en zoekt direct naar een oplossing. Dat verwacht ik ook van een Managed Services partner en het is op deze manier prettig samenwerken.”

De toekomst in

Nerox vertrouwt erop dat alle IT-gerelateerde zaken in goede handen zijn bij 3fifty. Of het nu gaat om de cloudomgeving, nieuwe licenties of een change doorvoeren. Hans Zoeteman, Nerox: “Ze hebben alles in huis om mijn IT goed te beheren, onderhouden en vernieuwen. Samen met 3fifty maken wij iedere dag onze IT-omgeving beter.”

“3fifty pakt ieder incident serieus op en zoekt direct naar een oplossing. Dat verwacht ik ook van een Managed Services partner en het is op deze manier prettig samenwerken.”
Hans,
Nerox,