/
Windows azure oplossingen

Windows Azure oplossingen

3fifty is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen die bedrijven helpen om de digitale transformatie binnen de eigen onderneming te versnellen. Één van de technologieën waarop het bedrijf zich richt, is Microsoft Azure, een cloudplatform dat bedrijven de mogelijkheid biedt om hun IT-infrastructuur te moderniseren en te schalen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over hardware en onderhoud.

Let op: Naamswijziging!

In de dynamische wereld van cloudtechnologieën is continue evolutie de norm. Dit wordt weerspiegeld in de recente naamswijziging van Windows Azure naar Microsoft Azure, een stap die de veelzijdigheid en het uitgebreide aanbod van Azure’s cloudservices benadrukt. 

Hoe kies ik het juiste bedrijf voor mijn Cyber Security?

Als IT-partner van Microsoft helpt 3fifty bedrijven om de mogelijkheden van Windows Azure te benutten. Het bedrijf kan ondersteuning bieden bij het migreren van bestaande applicaties naar de cloud, het bouwen van nieuwe oplossingen op basis van Azure, en het beheren en optimaliseren van de Azure-omgeving.

 
Als Microsoft Solutions Partner zijn wij daarnaast gecertificeerd en hebben onze specialisten brede kennis over de mogelijke technische oplossingen. 

Mogelijkheden voor uitbesteding

Één van de voordelen van het werken met 3fifty voor Azure is dat het bedrijf ook expertise heeft op het gebied van andere Microsoft-technologieën, zoals Office 365 en Dynamics 365. Dit betekent dat het bedrijf kan helpen bij het integreren van Azure met andere systemen en toepassingen.

Windows Azure is dus een krachtig cloudplatform dat bedrijven kan helpen om hun IT-infrastructuur te moderniseren en te schalen. Met de hulp van 3fifty kunnen bedrijven profiteren van de voordelen van Azure en hun digitale transformatie versnellen. Neem vandaag nog contact op met 3fifty om te bespreken hoe Azure uw bedrijf kan helpen.

Wil je meer weten over 3fifty of de IT-oplossingen die wij aanbieden? Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten.