/
/
Waarom is informatiebeveiliging zo belangrijk?

Waarom is informatiebeveiliging zo belangrijk?

Binnen jouw organisatie kunnen mensen nog wel eens verleid worden om op een phishing e-mail te klikken. Elk bedrijf is doelwit en geen enkel bedrijf is veilig. Wat jouw organisatie nodig heeft is Cyber Security; Beveiliging van jouw applicaties, services en data is meer dan ooit van belang. De basis van je huidige en toekomstige beveiligingsuitdagingen moet dan ook Zero Trust zijn. Waarom Zero Trust? Moderne bedrijven hebben een beveiligingsmodel nodig dat zich effectiever aanpast aan de complexe moderne omgeving, de hybride werkplek omarmt, en mensen, apparaten en gegevens beschermt, op elke locatie.

Zero Trust principes

Uitdrukkelijk verifiëren

Toegang met minimale machtiging gebruiken

Ga uit van een lek

Informatiebeveiliging

Met Microsoft kies jij wat het beste bij jouw organisatiewensen past. Welke oplossing voor jou het beste werkt is afhankelijk van verschillende factoren. Via de Microsoft 365 Plan Chooser kun je makkelijk het beste abonnement vinden voor jouw organisatie. Voor advies op maat kun je natuurlijk ook persoonlijk contact met ons opnemen.

3fifty biedt cloud licenties aan voor een scherpe prijs. Daarbij lossen wij incidenten uit jouw omgeving op en helpen wij bij het vernieuwen en moderniseren van de IT-omgeving. Door te kiezen voor een oplossing bij één leverancier reduceer je de complexiteit en bespaar je op licentie- en beheerskosten.

Lees hier meer over de voordelen bij het aanschaffen van cloud licenties bij 3fifty.

“Vertrouwen is goed, maar beveiligen is beter.”

– Microsoft

ISO 27001

Onlangs heeft 3fifty het ISO 27001 certificaat behaald. Hiermee tonen wij aan dat wij voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Daarnaast wordt ISO 27001 gebruikt om processen te optimaliseren en continue te verbeteren.

Lees hier meer over het certificeringstraject.

Auteur

Karlijn

9 January 2023

Bekijk ook