/
SAAS beveiliging

SaaS beveiliging

Wat is SAAS precies en hoe onderscheidt het zich van normale software?

Bij on-demand oplossingen (SAAS) blijft de software eigendom van de leverancier en draait deze ook extern op servers van deze leverancier. De klant betaalt daarmee alleen voor het gebruik en de intensiviteit van het gebruik van deze software.

Daarnaast zorgt SaaS voor de bedrijfsdata die door de klant wordt gebruikt. Deze wordt opgeslagen op de servers van de leverancier.  

Het succes van SaaS

SaaS biedt voor veel bedrijven dé ideale oplossing: Alle IT gerelateerde zaken buiten de deur en het hele beheer wordt extern geregeld. Zowel software als hardware. Alle diensten worden digitaal afgenomen en zijn via het internet altijd overal benaderbaar. Tevens is er altijd de mogelijkheid om snel op te schalen indien nodig. 

Naast het voordeel wat betreft de kosten zijn er ook veel voordelen voor de bedrijfsstructuur. Zo kan er meer gefocust worden op de kerntaken en zijn teams minder snel geremd door technische belemmeringen. 

Beveiliging en SLA’s

3fifty biedt toonaangevende Service Level Agreements (SLA’s) voor de beschikbaarheid en de prestaties van SaaS oplossingen. Je begrijpt het vast al, met al die externe data is beveiliging een nog belangrijker onderdeel geworden. 

Wil je meer weten over 3fifty of de SaaS oplossingen die wij aanbieden? Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten.

3fifty cyber security scan