/
Onze kracht: Managed services

3fifty: Partner in Microsoft Cloud Excellence

De toekomst van IT met 3fifty

3fifty als jouw Microsoft Solutions Partner

In de dynamische wereld van IT-diensten staat 3fifty bekend om zijn expertise in
Microsoft cloud technologieën. 

Als Microsoft Solutions Partner bieden wij een breed scala aan diiensten, waaronder cloudtransformatie, beveiliging, licenties, migratie, automatisering, digitalisering en training.
Deze diensten zijn essentieel voor bedrijven in de IT-sector.

3fifty’s Expertise in Microsoft Cloud Technologieën

Wij onderscheiden ons met uitgebreide kennis en technische vaardigheden
in Microsoft Azure, Microsoft 365, Cloud Security, Cloud Services en
Licenties. Onze expertise maakt het mogelijk organisaties te
ondersteunen bij hun digitale transformatie en innovatie te stimuleren.
 
Managed Services: Onze Specialiteit

Managed services zijn een belangrijk onderdeel van wat wij aanbieden. We helpen organisaties hun IT-infrastructuur efficiënt te beheren en optimaliseren. 

Dit omvat ondersteuning op alle Microsoft Azure resources, waarbij onze gecertificeerde engineers toezicht houden en begeleiding bieden voor een kosteneffectief en efficiënt cloudplatform.

Jouw reis met 3fifty

Kennisdeling en Training: Toegevoegde Waarde We geloven in het delen van kennis. Met gecertificeerde Microsoft trainers bieden we trainingen aan die de interne expertise van klantorganisaties vergroten en bijdragen aan de groei van de IT-sector.

Onze Kernwaarden: LIFT Onze kernwaarden, samengevat in LIFT (Logic, Intellect, Forward, Together), symboliseren onze toewijding aan logica, intelligentie, vooruitgang en samenwerking. Deze waarden drijven onze dienstverlening en benadering van klantrelaties.

Als Microsoft Solutions Partner met een focus op managed services speelt 3fifty een belangrijke rol in de IT-sector. Onze toewijding aan kennisdeling, expertise in Microsoft technologieën, en onze kernwaarden maken ons tot een waardevolle partner voor bedrijven die streven naar digitale transformatie en innovatie.

Kies voor Innovatie
Geïnteresseerd in een samenwerking of meer informatie? Neem contact op met 3fifty en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen transformeren.

Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten.