/
/
Online evenement: Lift and Transform

Online evenement: Lift and Transform

Dit evenement heeft plaatsgevonden. Bekijk de opname via ons YouTube kanaal.

Het cloudplatform Azure is voor veel organisaties geen nieuwe naam meer. Toch zijn er nog organisaties die hun IT-omgeving nog on-premises hebben staan. Een aantal voordelen van een cloudmigratie of- transformatie: minder legacy, minder kosten en meer inzicht. Of wellicht wil je het werken voor jouw medewerkers wat toegankelijker maken? Er zijn in ieder geval goede redenen om over te stappen. Het evenement “Lift and Transform” geeft je de gelegenheid om de mogelijkheden voor jouw organisatie te achterhalen.

Tegelijkertijd zijn er ook organisaties die een migratie of transformatie hebben doorlopen. Je wilt voorop lopen ten opzichte van de concurrentie. Registreer je vandaag nog voor het online evenement “Lift and Transform” en kom erachter hoe jij jouw IT-omgeving nog beter kunt maken.

Als je een cloudmigratie of -transformatie hebt doorgemaakt, ben je nog steeds niet klaar met innoveren. Een cloudplatform moet ook beheerd en gemoderniseerd worden. Bijvoorbeeld op securitygebied om te voorkomen dat hackers de omgeving makkelijk binnen komen. Zo zijn er continu zaken die je kunt automatiseren of innoveren.

Het evenement Lift and Transform is gericht op organisaties die hun IT-landschap willen migreren of transformeren, maar ook organisaties die willen innoveren en hun IT-landschap verder willen automatiseren.

8 oktober online event

Het online evenement op 8 oktober geeft je inspiratie en inzicht in de praktische stappen die je kunt zetten om naar de cloud over te gaan. Of om jouw organisatie op IT-level naar een hoger niveau te tillen. Bekijk het evenement hieronder.

Experts aan het woord

Tijdens deze online bijeenkomst geven we het woord aan drie experts. Het programma bestaat dus uit drie sessies van 20 minuten.

Microsoft | Jan Depping

De keynote wordt verzorgd door Jan Depping. Jan is Partner Technology Strategist Azure bij Microsoft. Om je een beeld te geven van Jan zijn expertisegebieden, hierbij een klein greep: Machine learning, Architecting Azure Solutions, Cloud Technology, Security, Privacy. Tijdens de sessie vertelt Jan meer over de migratie of transformatie naar de cloud vanuit het organisatieperspectief. De natuurlijke reactie op verandering bij mensen is vluchten of vechten. Wat is de natuurlijke reactie bij een cloud migratie of -transformatie? Hoe ga je hiermee om? Wat moet je doen om succes te behalen? Laat Jan je inspireren!

TBI SSC ICT | Martin Mouton

In de tweede sessie krijg je meer inzichten vanuit de praktijk. De spreker is Martin Mouton en hij is werkzaam als Solution Architect bij het Shared Service Center ICT van TBI. Martin werkt al ruim 11 jaar voor de organisatie. Hij vertelt meer over de cloud transformatie die zij bij het SSC ICT van TBI ondergaan hebben. In deze sessie krijg je de best practices, do’s en dont’s van een cloud transformatie vanuit de praktijk.

3fifty | Sebastiaan Boonstoppel

In de derde en tevens laatste sessie is het woord aan (Sebastiaan Boonstoppel) Sebastiaan Boonstoppel van 3fifty. Sebastiaan is Enterprise Architect en gecertificeerde trainer voor Microsoft Azure, Office 365 en Security. Met zijn kennis, ervaring en passie voor IT probeert Sebastiaan een organisatie efficiënter en plezieriger te laten werken met IT. De presentatie gaat dieper in op de vervolgstappen na een cloud migratie of -transformatie en hoe je Managed Services voor je kunt laten werken.

Inspiratie

Ter inspiratie en voorbereiding op dit evenement raden we aan om de volgende content door te nemen:

Auteur

Rutger

7 August 2020

Bekijk ook