/
/
Online evenement: Azure Lowlands

Online evenement: Azure Lowlands

Na twee succesvolle evenementen is er in 2021 opnieuw een Azure Lowlands evenement. Dit jaar voor het eerst volledig online op 29 januari van 8.00 tot 17.00 uur.

Tijdens het evenement leer je in drie tracks meer over de Microsoft Azure Platform-as-a-service (PaaS) offerings variërend van containers, data, integratie tot DevOps, IoT en AI. Maar er zijn ook verschillende soft skills en community-sessies. Kortom: een evenement dat je niet wilt missen als je met Azure bezig bent of daar meer van wilt weten.

Als Microsoft Azure specialist kan 3fifty niet achterblijven met het leveren van toegevoegde waarde aan dit evenement. Onze eigen Maik van der Gaag levert zijn bijdrage in de vorm van een online sessie: You build it, you run it on the Microsoft Platform. Lees hier meer over de sessie.

Direct aanmelden en gratis kaarten bestellen voor Azure Lowlands.

You build it, you run it on the Microsoft Platform.

De online presentatie van Maik start op Track 1 om 13:45 uur en duurt 45 minuten.

Maik: “Mijn sessie zal met name over Azure DevOps en developer tools gaan. Een van de kernconcepten van DevOps is het bouwen en onderhouden van code binnen hetzelfde team (you build it, you run it). Dit is nodig als je continu waarde wilt toevoegen voor eindgebruikers. Maar hoe bereik je dit binnen een Microsoft-platform? Tijdens deze online sessie deel ik scenario’s uit de echte wereld en laat ik zien hoe je oplossingen kunt bouwen en onderhouden binnen een Microsoft-platform.”

Als je vooraf meer wilt weten over Azure DevOps, lees dan deze blog van Maik: Wat kan DevOps voor jou betekenen?

Meer informatie en aanmelden?

Het Azure Lowlands event is dit jaar voor het eerst een online evenement en vindt plaats op 29 januari van 8:00 tot 17:00 uur.
Lees op de website van Azure Lowlands meer over de sprekers en het programma.Direct aanmelden

Auteur

Maik

29 December 2020

Bekijk ook