/
/
Microsoft Trainingen zonder kosten

Microsoft Trainingen zonder kosten

microsoft trainingen

Laat je gratis Microsoft training vouchers niet verlopen! Iedere organisatie die een Enterprise Agreement met Microsoft heeft afgesloten, ontvangt Software Assurance Training Vouchers. Deze vouchers zijn inwisselbaar voor gratis trainingsdagen. Afhankelijk van de overeenkomst met Microsoft kan het aantal vouchers oplopen tot grote aantallen. Iedere voucher geeft recht op één dag gratis training inclusief het officiële lesmateriaal van Microsoft.  

Juist nu in de zomerperiode is het de uitgesproken tijd om de kennis binnen jouw organisatie te verbreden/ verdiepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een maatwerk Azure training voor jouw organisatie. 3Fifty kan als Microsoft Gold Learning Partner vanuit de basis al in meer dan 25 Microsoft cloud gerelateerde trainingen voorzien.

Hoe weet ik of mijn organisatie over training vouchers van Microsoft beschikt?
Wil je weten over hoeveel training vouchers jouw organisatie (nog) beschikt dan kan je dat opvragen bij Microsoft: https://licensing.microsoft.com/
Je kan dit ook via 3fifty laten verlopen. Wij hebben dan jouw licentienummer nodig en de vermelding ‘akkoord voor navraag’. Je kan dit opvragen via info@3fifty.eu

Hoe gaat dit in zijn werking?
Je kunt de vouchers per training verzilveren, maar dat kan ook in 1 keer. Je krijgt dan een trainingsplan bij 3Fifty. De trainingsdagen zijn door jou zelf in samenspraak met 3Fifty in te zetten op de gewenste trainingen/ data. Belangrijk is te weten dat de  training vouchers een houdbaarheidsdatum hebben en dus verlopen!

Het kan ook nog makkelijker!
Natuurlijk kan je ons ook gewoon bellen zodat we vernoemde samen kunnen oppakken en de training vouchers op tijd veilig kunnen stellen. Tevens kunnen we dan gelijk kijken hoe we de training vouchers zo optimaal mogelijk  voor jou en jouw collega’s kunnen gaan inzetten. Neem contact met ons op!
 

Auteur

Maik

6 July 2018

Bekijk ook