/
/
Maik ontvangt opnieuw de Microsoft Most Valuable Professional Award

Maik ontvangt opnieuw de Microsoft Most Valuable Professional Award

Maik van der Gaag, CTO bij 3fifty, heeft de Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Award 2023 mogen ontvangen. De MVP Award wordt uitgereikt als blijk van waardering voor professionals met veel passie en kennis van Microsoft producten en services die een uitzonderlijke inbreng voor de community leveren. Maik ontvangt deze mooie award voor de tweede keer op rij als blijk van erkenning voor zijn buitengewone leiderschap in en technische bijdrage aan de Microsoft Azure community.

MVP’s

Voor een derde keer mag Maik zich een heel jaar lang Microsoft Most Valuable Professional noemen. “Ik vind het geweldig om weer een jaar deel uit te maken van deze community!”, aldus Maik.

Microsoft Most Valuable Professionals, of MVP’s, zijn technologie-experts die hun kennis gepassioneerd delen. Ze hebben een constante drang om nieuwe technologie├źn in handen te krijgen. Ze hebben een zeer diepgaande kennis van Microsoft-producten en -diensten, terwijl ze ook in staat zijn om verschillende platforms, producten en oplossingen samen te brengen. Deze vaardigheden gebruiken ze om problemen op te lossen. MVP’s vormen een wereldwijde gemeenschap van meer dan 4.000 technische experts en gemeenschapsleiders in 90 landen/regio’s. Ze worden gedreven door hun passie, gemeenschapszin en zoektocht naar kennis. Bovenal en naast hun geweldige technische vaardigheden, zijn MVP’s altijd bereid om anderen te helpen.

Passie voor kennis delen

De MVP Award wordt uitgereikt als blijk van waardering voor professionals met veel passie en kennis van Microsoft-producten. Daarnaast ook services die een uitzonderlijke inbreng voor de community leveren. De beste MVP’s blinken uit doordat ze houden van wat ze doen en dat is bij Maik zeker het geval! Geruime tijd draagt Maik bij aan de verdere ontwikkeling van Microsoft Azure en gerelateerde producten. Dit blijkt wel uit de hoeveelheid blogs en presentaties die hij geeft. Niet te vergeten de activiteiten die hij organiseert via de Dutch Cloud Meetup.

Bij 3fifty zijn we enorm trots op Maik dat hij continue kennis blijft delen met zijn eigen collega’s en de gehele community en IT-professionals inspireert en enthousiasmeert. Wij kijken opnieuw uit naar een jaar vol met kennis sessies en trainingen die worden voorzien door onze in-house MVP, Maik.

Gefeliciteerd Maik met het behalen van je tweede Microsoft Most Valuable Professional Award.

Trainingen

Maik deelt graag zijn kennis met anderen door middel van het geven van trainingen. Benieuwd naar de trainingen die Maik geeft? Klik dan hier.

Een andere vraag over of voor Maik? Mail naar info@3fifty.eu of bel naar 078 610 57 19.

Auteur

Karlijn

26 July 2023

Bekijk ook