/
/
Microsoft Discover: Azure VM Migration Workshop

Microsoft Discover: Azure VM Migration Workshop

Onze gecertificeerde trainers zijn via Microsoft voor jou beschikbaar om kennis op te doen. Het thema van de online praktijksessie op 28 mei 2020 is Azure VM Migration.

Deze technische workshop op niveau 300 introduceert het Microsoft Cloud Adoption Framework & Cloud Journey. Het gaat in op hoe VM’s effectief worden ontdekt, beoordeeld en vol vertrouwen naar Microsoft Azure gemigreerd worden. Het veronderstelt een grondige kennis van de Azure Portal en concepten zijn een voorwaarde om deze sessie bij te wonen. Het wordt aanbevolen om de vervolgworkshop bij te wonen over hoe u uw omgeving goed kunt beheren en besturen.

Meedoen aan deze interactieve workshop? Klik hier om je aan te melden.

Krijg een beter begrip van jouw Azure-omgeving en leer hoe je security-, networking-, storage- en data-beslissingen kunt maken.

Wanneer en waar is deze Microsoft Azure workshop?

Op 28 mei 2020 van 12.00 tot 13.30 uur via Teams Live. Dit is een online Microsoft Discover Workshop.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is het meest geschikt voor:

  • Enterprise Architecten;
  • Cloud Engineers;
  • DevOps Engineers & Managers;
  • Infrastructure & Operations Engineers & Managers;
  • Technisch Project Managers;
  • Line of Business Application Developers & Managers.

Benodigdheden

Voor deze workshop moet je beschikken over de volgende kennisgebieden: Azure Fundamentals – praktische kennis van de Azure Portal, Azure Identity, Azure Resource Manager (ARM), ARM-sjablonen, werken met Azure-abonnementen.

Mis deze kans niet om een ​​solide basis te leggen voor uw applicaties in de cloud. Schrijf je vandaag nog in voor de Azure VM Migration Workshop.

Wil je meer weten over onze dienstverlening m.b.t. de transformatie naar de cloud of Cyber security? Bekijk onze oplossingen.

Auteur

Maik

28 February 2020

Bekijk ook