/
/
Optimaal kennis opdoen over de Microsoft Azure Cloud met 3fifty

Optimaal kennis opdoen over de Microsoft Azure Cloud met 3fifty

3fifty Optimaal Kennis opdoen over de Microsoft Azure Cloud met 3fifty

Per 1 Juni is 3fifty officieel Microsoft Gold Learning Partner

Per 1 juni jl. heeft 3fifty de status van Microsoft Gold Learning Partner behaald. In het nieuwe partnerprogramma van Microsoft wordt nog sterker dan voorheen gestuurd op kwaliteit, betrokkenheid en toegevoegde waarde van partners. Wij zijn dan ook trots onderdeel uit te maken van een select gezelschap in Nederland dat zowel Microsoft projecten, consultancy als Microsoft trainingen aanbiedt. 

Vanuit de continue klantvraag om (op maat) cloud trainingen en cursussen te verzorgen heeft 3Fifty een jaar geleden besloten een apart onderdeel voor trainingen te starten. Inmiddels hebben wij meerdere gecertificeerde trainers in dienst en kunnen we een breed opleiding portfolio rondom de Microsoft cloud aanbieden. Het gaat hier om zowel trainingen met een erkend Microsoft certificaat als op maat trainingen.  

Bij klanten lopen we aan tegen het feit dat het kennisniveau aangaande Azure laag ligt. Gedurende een project trainen we de eigen medewerkers van de klant zodat wij deze mensen optimaal kunnen meenemen en inzetten. Op deze manier kunnen we on-the-job werken naar een hoger kennis en adoptie niveau. 

Hiernaast kunnen wij klassikaal voorzien in de volgende trainingen: 

  • Azure Automation 
  • VSTS & DevOps 
  • Azure AD & Applicaties 

Klik hier voor de voltallige lijst 

3fifty levert consultancy, projecten, trainingen, licenties en managed services rondom Microsoft Azure. Middels het inzetten van de beste professionals en een directe dialoog met Microsoft, streven wij voor onze klanten naar een maximaal rendement uit de Microsoft cloud en een optimale inzet van haar IT professionals. 

Auteur

Maik

13 June 2018

Bekijk ook