/
Managed services uitbesteden!

Managed Services zorgt ervoor dat jij kunt groeien!

Met 3fifty zorgen we ervoor dat je IT-infrastructuur altijd zorgeloos up- en running blijft. Daarnaast helpen we je om nog meer uit je IT-infrastructuur te halen. Dit doen we door zowel je hardware als mensen te blijven upgraden en transformeren.

Managed Services is voor ons complete ontzorging op het gebied van IT. We denken met je mee en zorgen ervoor dat je ons kunt bereiken wanneer dat nodig is. Bij ons staan snelle responstijden bovenaan. We helpen je verder wanneer je dat het meeste nodig hebt. Indien nodig doen we dat ook met 24/7 diensten of op locatie.

Onze oplossingen en jarenlange ervaring van het Microsoft platform zorgen ervoor dat al meer dan 100+ klanten hun IT-gerelateerde processen bij ons hebben ondergebracht.

Waarom 'Managed Services'?

Wil jij je kunnen focussen op je onderneming en nog minder tijd besteden aan de IT-processen? Dan is het tijd voor een structurele aanpak van al je IT infrastructuur en processen. We richten alles zo voor je in dat jij er geen omkijken meer naar hebt. Met Managed Services automatiseren we zoveel mogelijk en voorzien we in een continue ondersteuning zodat jij de bedrijfsdoelstellingen voorop kunt stellen. 

3fifty kijkt samen met elke klant naar verbeteringen op basis van het laatste Microsoft advies en zorgt voor een continuïteitsprogramma voor je onderneming. Zo komt er vrijwel nooit iets still te liggen binnen de organisatie terwijl wij de processen nog effectiever voor je inrichten. 

 

Microsoft Solutions partner

3fifty is sinds oktober 2022 Microsoft Solutions partner voor Digital & App Innovation (Azure) en Infrastructure (Azure). Binnen deze exclusieve groep behoren we tot de allerbeste leveranciers van Microsoft. Hierdoor kunnen wij de beste dienstverlening leveren, de goedkoopste licenties en de allerbeste ondersteuning. Alleen de allerbeste Microsoft dienstverleners over de hele wereld behoren tot deze groep en het is daarom belangrijk dat we onze taken extra secuur uitvoeren.

We hebben behalve een groot aantal privileges ook sneller inzichten via het Microsoft parner netwerk die we vervolgens delen met onze klanten en relaties. Zo kunnen we nog sneller schakelen en processen voor je inrichten.

 

Je IT-processen volledig uitbesteden?

We helpen organisaties met de best passende IT-oplossing en goed advies om hun organisatie te moderniseren. We zijn doelgericht en vooruitstrevend. Met hart voor de zaak en passie voor het vakgebied. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.