/
/
IT-Conferentie Techorama

IT-Conferentie Techorama

Terugblik van IT-conferentie Techorama

IT-Conferentie

Techorama is een jaarlijkse internationale technologieconferentie die plaatsvindt in zowel België als in Nederland. De conferentie helpt developers bij te blijven in hun vakgebied en dit jaar vond de conferentie plaats in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. De organisatie van Techorama zet zich in om een unieke conferentie-ervaring te creëren met hoogwaardige technische inhoud en de beste line-up voor sprekers. Naast de sessies die de gastsprekers geven, krijgen developers 2 dagen de mogelijkheid om met elkaar te netwerken.

Las Vegas

Dit jaar stond de conferentie in het thema van Las Vegas. Oftewel gokken en winnen! Daarom hebben wij een winactie gehouden voor al onze volgers op social media én tijdens de conferentie zelf. Twee weken langen hebben onze volgers en anderen, die de winactie hebben gezien, de kans gekregen om te gokken wat het juiste antwoord is op de vraag: “Wat gaan wij tijdens de conferentie op Techorama verloten aan de bezoekers?”.
In de tweede week hebben wij een hint gegeven: “Wat weg is, is gezien.” Het juiste antwoord op de vraag? Dat was de Apple AirTag. De hint die wij hebben gegeven is de Apple slogan voor de AirTag.

Winactie

Tijdens de conferentie hebben wij twee keer per dag een Apple AirTag verloot inclusief een sleutelhanger zodat niemand zijn of haar nieuwe gadget verliest. Gelukkig is het een gadget die zelfs bij verlies makkelijk teruggevonden kan worden!

Benieuwd naar andere evenementen van 3fifty? Klik op de link en filter op Evenementen.

Auteur

Karlijn

28 October 2022

Bekijk ook