/
Is de cyber beveiliging binnen je organisatie wel écht goed geregeld?

Is de cyber beveiliging binnen je organisatie wel écht goed geregeld?

Hoe is de cybersecurity binnen je bedrijf geregeld?

Vaak krijgen wij de vraag of een onderneming een bepaalde grootte moet hebben of een aantal medewerkers om de cyberbeveiliging uit te besteden. Dit is absoluut niet van toepassing!

Elk bedrijf dient zijn gegevens voldoende te beschermen tegen indringers. Dit kan gaan over klantgegevens, financiële cijfers of waardevolle informatie over een productproces of dienst. Het is niet de bedoeling dat deze gegevens zomaar openbaar worden en vaak is dit ook cruciaal voor het voortbestaan van een onderneming. Behalve de beveiliging up-to-date houden is het belangrijk om de updates op systemen en toebehoren ook tijdig te updaten waar nodig.

Neem de cybersecurity van je bedrijf altijd serieus

We horen steeds vaker dat kostbare gegevens wel beveiligd en de rest niet zo belangrijk wordt geacht. Toch blijkt dat bij een datalek of inbraak vaak dat geen enkel bestand gemist kan worden en dat alles hersteld moet worden voor het continueren van de organisatie.

Om die reden adviseren wij elk bedrijf om zijn volledige dataset te beveiligen. Ook blijkt dat bedrijven die hun gegevens goed beveiligen dit vaak terugverdienen in 10 jaar tijd. Het is namelijk geen vraag of maar wanneer een datalek zich voordoet.

Hulp nodig bij je cyber security? Vraag naar de experts van 3fifty.

Vaak zien we dat kleine ondernemers en MKB bedrijven geen eigen afdeling hebben om de cybersecurity te regelen. Juist voor deze bedrijven biedt 3fifty een passende oplossing.

Onze experts denken met je mee en brengen samen de mensen binnen je bedrijf in kaart welke gegevens er zijn en hoe we deze het beste kunnen beveiligen. We kijken hierbij ook altijd naar de haalbaarheid van de beveiliging, zo zullen we er altijd voor zorgen dat jouw medewerkers zo min mogelijk extra handelingen moeten doen om gegevens te beveiligen.

Benieuwd? Laat onze experts een security check uitvoeren. Start hier.