/
/
Get Cloud done met Hybrid IT Infrastructure

Get Cloud done met Hybrid IT Infrastructure

Hybrid IT Infrastructure

De cloud brengt mogelijkheden aan het licht die in het verleden ondenkbaar waren. Tegelijkertijd ontstaat er een nieuwe realiteit waarbij zaken als integratie en latency een nieuwe uitdaging vormen. Om moderne Cloud Technologie goed te integreren met bestaande on-premises omgevingen is het nodig om traditionele denkwijzen overboord te gooien: Hybrid IT Infrastructure.

Hoe zorg je ervoor dat jouw IT infrastructuur klaar is voor de toekomst?

Hybrid IT is een aanpak voor enterprise computing waarbij bestaande interne IT-infrastructuur wordt gebruikt naast publieke cloud services voor verschillende workload- en gegevensbehoeften van de organisatie.

Voor veel organisaties is een Hybrid IT aanpak de nieuwe realiteit nu bedrijven steeds digitaler worden en cloud technologieën in hoog tempo blijven groeien. Maar niet alle organisaties kunnen volledig overgaan naar de cloud, daarom wordt Hybrid IT vaak gebruikt als plan om specifieke bedrijfsresultaten te ondersteunen.

Waarom Hybrid IT?

Er zijn veel redenen, van kosten tot beveiliging, om ervoor te kiezen bepaalde zaken binnenshuis te houden. Een Hybrid IT-strategie biedt de flexibiliteit om dit te doen en tegelijkertijd gebruik te maken van de publieke cloud voor zaken die zinvol zijn voor het bedrijf.

Met Hybrid IT kunnen bedrijven de cloud gebruiken als aanvulling op lokale resources, waardoor ze de broodnodige schaalbaarheid en flexibiliteit krijgen zonder te hoeven investeren in extra infrastructuur of legacy-investeringen overboord te gooien. Hybrid IT stelt organisaties in staat om te kiezen waar ze gegevens opslaan, afhankelijk van hun vereisten op het gebied van regelgeving en compliance.

Organisaties kunnen kiezen voor een Hybrid IT Infrastructure als:

  • Regelgeving of compliancy vereisen dat bepaalde bronnen zich op locatie bevinden;
  • Ze nog steeds waarde halen uit hun bestaande IT-infrastructuur, maar willen voorbereiden op een Cloud omgeving;
  • Ze gecentraliseerde IT-controle willen of moeten behouden;
  • Ze legacy-systemen hebben die niet in de cloud kunnen draaien;
  • Ze zijn nog niet klaar om volledig voor de cloud te gaan of ze beginnen net met het uitproberen van clouddiensten.

3fifty helpt organisaties die naar de cloud willen al dan niet in een Hybrid IT-model. Onze toegewijde experts zorgen ervoor dat jouw reis naar de cloud soepel verloopt, met op maat gemaakte oplossingen en diepgaande kennis van de nieuwste technologieën. Vertrouw op 3fifty om jouw organisatie te begeleiden en te helpen bij het realiseren van de voordelen van de cloud. Samen bouwen we aan een solide basis voor de toekomst van uw bedrijf.

Auteur

Karlijn

Bekijk ook