/
/
Evenement: Dutch Cloud Meetup

Evenement: Dutch Cloud Meetup


DIT EVENEMENT HEEFT PLAATSGEVONDEN.

Op 9 maart 2020 is het zo ver. De tweede Dutch Cloud Meetup van 2020 wordt georganiseerd bij 3fifty. Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over DevOps en Azure DevOps. In 2019 heeft 3fifty ook een Dutch Cloud Meetup gehost.

Kennis delen en lekker eten

Kennis delen vinden we bij 3fifty belangrijk. Daarom steunen we initiatieven zoals de Dutch Cloud Meetup door onze locatie beschikbaar te stellen. Zoals gewoonlijk zorgen we ervoor dat je de avond start met een lekker buffet. Vanaf 17:30 uur ben je welkom voor een drankje en om 18:00 uur staat het eten klaar. Je hebt tijdens het eten gelegenheid om kennis te maken met andere deelnemers. Je kunt je hier aanmelden.

Op het programma staan Emily Freeman en Wouter de Kort. Beide zijn internationaal bekende auteurs en sprekers. Het belooft een geweldige avond te worden.

Programma

17:30 – 18:30 uurInloop, welkom en diner
18:35 – 19:20 uurWouter de Kort – Ontwerp van een Azure DevOps-organisatie
19:20 – 19:30 uurPauze
19:30 – 20:15 uurEmily Freeman – Bouwen aan een DevOps-cultuur
20:15 – 21:00 uurNetwerkborrel met een PubQuiz!Over de sprekers

Wouter de Kort spreekt over het ontwerpen van een Azure DevOps-organisatie. Hij zal met ons delen hoe hij de Azure DevOps-organisatie ontwerpt voor honderden teams en duizenden ontwikkelaars.

Emily Freeman bezoekt Nederland en zal ons leren over de niet-technische kant van dingen: over het bouwen van een DevOps-cultuur.

Aanmelden

Interesse in deze sessie? Bezoek de website van de Dutch Cloud Meetup om je aan te melden voor dit evenement. Meld je hier aan.

We zijn erg trots om sponsor te mogen zijn van deze community. Lees meer over 3fifty en welke oplossingen wij bieden.

Auteur

Maik

22 January 2020

Bekijk ook