/
/
Even voorstellen wij zijn 3fifty

Even voorstellen wij zijn 3fifty

Bij het digitaliseren van je bedrijf heb je twee uitdagingen. De eerste is technisch. Welke toepassingen heb ik nodig? En hoe ga ik dat organiseren? Bij veel bedrijven krijgt deze uitdaging alle aandacht. Je neemt een gerenommeerd IT bedrijf in de arm (zoals wij) en vervolgens licht je het hele bedrijf door. Je komt tot een goed doordachte visie over werken via de cloud, de juiste beveiliging van je gevoelige data en hoe Artificial Intelligence je gaat helpen om deze data optimaal te gebruiken. Daarna zet je alles uit in de nodige projecten en stel je iemand aan die alles coördineert. Helemaal prima. Maar nu uitdaging twee: hoe gaan we dit alles overbrengen aan de niet zo digi gefocuste werknemers? Dat is waar wij met onze klantgerichte communicatie het verschil maken.

Hoe een engineer vaak werkt

In de IT werkt het vaak als volgt. Je hebt een goed opgeleide engineer die alles weet van big data. Daarnaast heb je een collega die alles weet van beveiligingscertificaten. Nummer drie is een expert op het gebied van cloudtoepassingen en zo verder. Oftewel: ze weten heel veel over 1 ding. Deze engineer is vervolgens heel goed in het bouwen en integreren van technische toepassingen, maar het zijn uiteraard geen geboren pabo docenten. En dat is nou net waarom uitdaging twee zo belangrijk is. Als je als IT bedrijf niet goed je kennis kunt overdragen aan de mensen die met de nieuwe techniek gaan werken, dan vraag je om problemen.

Hoe wij willen dat een engineer werkt

Dus doen wij het anders. Ook een engineer bij 3Fifity weet heel van één onderwerp, bijvoorbeeld cloudtoepassingen. Maar daarnaast weet hij ook veel van A.I. en hoe je data kunt gebruiken in je nieuwe software programma in de cloud. Vervolgens heeft hij niet alleen de kennis en kan hij dus verbanden leggen tussen werkvelden, maar weet hij dit ook duidelijk te communiceren. Niet alleen naar de projectmanager van de klant, maar ook naar de werknemers die ineens hun hele workflow zien veranderen. Pragmatisch én oplossend. Zo zien wij onszelf graag.

Wat kun je verwachten

De komende tijd ga je de nodige blogs van ons krijgen. Daarin zul je veel interessante technische onderwerpen voorbij zien komen op het gebied van consultancy, kennis, training en cloud transitie. Zoals bijvoorbeeld een aantal succesvolle cases van bedrijven die overgestapt zijn op werken via de cloud. Of over het belang van goede beveiliging van je (online) data. Naast al dit technische gedoe willen we echter wat meer bieden. Namelijk een duidelijke uitleg hoe jij dit in jouw bedrijf kunt gaan gebruiken. En oh ja, voordat we het vergeten. Klik snel even hier als je wilt weten wat voor diensten wij precies aanbieden. Ben je geïnteresseerd? Dan horen we graag van je terug. En anders graag tot de volgende blog!

Auteur

Maik

23 April 2018

Bekijk ook