/
De allerbeste IT omgeving

De allerbeste IT omgeving

Met je bedrijf wil je altijd blijven groeien, winstgevender worden en concurrerend blijven. 3fifty staat klaar om je organisatie hierbij te helpen door het volledige
IT-beheer uit handen te nemen. We helpen je hierbij met een schaalbare en goed beveiligd IT-omgeving.

Waarom zou ik mijn IT zaken uitbesteden?

Met ons inmiddels grote team van experts en deskundigen ondersteunen wij meer dan 50 bedrijven met hun IT-netwerk. Denk hierbij aan cloud security, licenties, Office 365 en managed services.

Kies je voor ons als IT-partner? Dan kun je zelf met een gerust hart blijven ondernemen. Wij zorgen voor een veilige werkomgeving voor iedere medewerker en bovendien lossen we vaak problemen op zonder dat je hier iets van merkt. 

Gaat toch een keer helemaal fout? Dan staan we voor je klaar met een actuele back-up en zorgen we ervoor dat alle belangrijke gegevens worden hersteld.

Mogelijkheden voor uitbesteding

In de huidige tijd is een veilige en schaalbare IT omgeving een noodzaak. We kijken per klant welke aanpak het beste is en welk onderhoudspakket het beste past. Mocht het nodig zijn dan kunnen we alles uit handen nemen.

We hebben een team van systeembeheerders die je kunnen bijstaan of als je dat wilt kunnen we één iemand toewijzen die altijd voor je klaar staat. Zo heb je zekerheid en kun je groeien met je bedrijf. 

Wil je meer weten over 3fifty of de IT oplossingen die wij aanbieden? Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten.