/
Cyber security bedrijf kiezen

Cyber Security voor jouw bedrijf

Jouw organisatie en werkomgeving optimaal beschermd en beveiligd.

Cyber Security steeds belangrijker!

Steeds meer bedrijven zijn bezig met cyber security. Toch is een hack nooit ver weg en gebeurt het nog dagelijks dat Nederlandse bedrijven getroffen worden door een hack of digitale aanval. In sommige gevallen betekent dit zelfs dat ze dagen- of zelfs wekenlang niet bereikbaar zijn of in staat zijn om door te werken en de continuïteit te waarborgen.

Veel MKB-ondernemers zijn zich hier niet bewust van of vaak niet mee bezig om maatregelen te treffen. Terwijl het risico op een cyberaanval vaak groter is dan bijvoorbeeld een brand in het bedrijfspand. Ieder bedrijf heeft wel brandblussers of melders geinstalleerd, maar vaak geen voorzorgsmaatregelen genomen als het gaat om cyber security.

Hoe kies ik het juiste bedrijf voor mijn Cyber Security?

Het aanbod van security bedrijven en technische oplossingen wordt steeds groter, ook in Nederland. De kans is groot dat u niet weet welk bedrijf u moet kiezen. Wij nemen u graag bij de hand en vertellen u eerst over de mogelijkheden.

 
Als Microsoft Solutions Partner zijn wij daarnaast gecertificeerd en hebben onze specialisten brede kennis over de mogelijke technische oplossingen. 

Mogelijkheden voor uitbesteding

In de huidige tijd is een veilige en schaalbare IT omgeving een noodzaak. We kijken per klant welke veiligheidsmaatregelen het beste zijn en welk onderhoudspakket het beste past. Mocht het nodig zijn dan kunnen we alles uit handen nemen.

We hebben een team van cyber security specialisten die je kunnen bijstaan of als je dat wilt kunnen we één iemand toewijzen die altijd voor je klaar staat. Zo heb je zekerheid en kun je veilig (digitaal) groeien met je bedrijf. 

Wil je meer weten over 3fifty of de IT oplossingen die wij aanbieden? Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten.