/
/
Cloud Transformatie

Cloud Transformatie

Werken in de cloud: meer functionaliteiten, veiliger én voordeliger

Werk je nog dagelijks vanuit een terminal server of via een centrale computer in de meterkast? En is deze apparatuur verouderd en eigenlijk aan vervanging toe? Overweeg dan een overstap naar de cloud. 3fifty helpt bedrijven heel efficiënt te migreren naar de cloud. Een overstap was nog nooit zo eenvoudig en je profiteert direct van de vele voordelen van werken in de cloud. 

Voor elke MKB-organisatie met een kantoorpand en eigen hardware is het interessant om de overstap te maken naar de cloud. Het maakt dat je je werkzaamheden op een stabiele en veilige manier kunt blijven uitvoeren, ook in de toekomst. Er is geen reden meer om het niet te doen. Veel organisaties hebben overigens de voordelen van werken in de cloud al ervaren tijdens de coronapandemie, toen thuiswerken de norm was. Ook na de pandemie is er geen reden om de stap niet te zetten. Sterker nog, je doet jezelf tekort als je het niet doet. 

Werken in de Microsoft cloud betekent een permanente beschikbaarheid van alle mogelijke applicaties. 3fifty verzekert je van een feilloze overgang van je bestaande situatie naar de cloud. Het feit dat je mogelijk al met een bestaande IT-partij samenwerkt, is voor ons geen remmende factor om je over te hevelen naar de cloud. We gaan graag de samenwerking aan om je te verzekeren van een stabiele en veilige IT-infrastructuur. Ook na het migratieproces van de cloud transformatie staan we desgewenst voor je klaar om de omgeving te managen en onderhouden via onze uitgebreide Managed Services diensten. 

We helpen organisaties om het beste uit zichzelf te halen. Samen bouwen we aan de best passende oplossing in de cloud. Werken in de cloud biedt doorgaans meer functionaliteiten, is veiliger én voordeliger. Waar wacht je nog op? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis cloud transformatie adviesgesprek. Bel ons op 078 61 05 719 of stuur een mail naar info@3fifty.eu

Dé Microsoft partner voor cloud transformatie.

Auteur

Karlijn

28 March 2022

Bekijk ook