/
/
Benchmarkonderzoek: rapport Managed Services

Benchmarkonderzoek: rapport Managed Services

Managed Services

De IT-branche is altijd in beweging en snel ook. Veel trends en ontwikkelingen in het vakgebied lopen voor op wat er daadwerkelijk gebeurt bij organisaties. 3fifty heeft in januari 2020 een marktonderzoek verricht naar de IT-trends op het gebied van IT-infrastructuur, -omgeving en -beheer. Het doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen in de wensen en behoeftes van organisaties op dit gebied.


In dit rapport beschrijven de belangrijkste resultaten van het onderzoek. En, wat zijn uitdagingen als het gaat om IT-beheer? Welke vorm van Managed Services heeft de voorkeur?

Belangrijkste uitkomsten

De grootste uitdaging voor organisaties is de bemensing en het kennisniveau. Verschillende bronnen bevestigen dit tekort is op de IT-arbeidsmarkt. Het gaat met name om IT-érs die verstand hebben van de nieuwste technologieën. Daarnaast geven de ondervraagde bedrijven aan dat zij het liefst een Managed Services dienst willen die zowel server- als werkplekinfrastructuur ondersteunt. 29% van de respondenten koos deze variant. Vervolgens was Cyber Security (24%) daarna het meest populair en alleen serverinfrastructuur (23%) stond op de derde plek. Download het rapport nu om de volledige resultaten te lezen.

Download het rapport nu om de volledige resultaten te lezen. Vul het formulier in en ontvang het het benchmarkrapport jouw mailbox.

Wil je meer weten over de Managed Services dienst van 3fifty. Klik hier. Vind je het leuk om onze organisatie te leren kennen? Lees meer bij de “over ons” pagina of bekijk de werkenbij3fifty website.

Auteur

Maik

31 March 2020

Bekijk ook