/
/
Azure DevOps Discovery Workshop

Azure DevOps Discovery Workshop

Online training

De Azure DevOps Discovery Workshop is een online lunch en learn sessie. In deze gratis online workshop van 60 minuten kom je meer te weten over wat Azure DevOps voor jou of jouw organisatie kan betekenen. Deze workshop is dan ook niet alleen voor de Hardcore ontwikkelaars, maar ook zeker voor de projectmanagers, IT-managers en CTO’s.

Op aanvraag

12.00 tot 13.00 uur

Level 100

onbeperkt personen

€ 0,- ex. btw

Online

Meld je aan voor
deze training

Over deze training

Waarom aan de slag met Azure DevOps?

DevOps stimuleert een korte release cycle. Door de nauwe samenwerking tussen Development en Operations ontstaat een continue stroom aan feedback tussen beide afdelingen. Doordat het productieproces van nieuw opgeleverde software veelvuldig en gezamenlijk wordt uitgevoerd, verloopt dit proces steeds beter en sneller. Waardoor je als organisatie efficiënter gaat werken en een snellere time-to-market verzorgt. Azure is het cloud platform van Microsoft. Azure DevOps is een omgeving met een reeks aan services die het mogelijk maakt om DevOps eenvoudig te integreren in jouw organisatie. Zo kun je gebruik maken van de voordelen van DevOps.

Wat ga je tijdens deze workshop leren?

Tijdens de workshop ontdek je de verschillenden facetten van Azure DevOps zoals Azure ReposAzure Board en Azure Pipelines. Ook zal duidelijk worden wat het product voor jou zou kunnen betekenen en wat je moet doen om met Azure DevOps te beginnen.

Programma

Tijdens deze workshop behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Welkom en introductie;
  • Wat is DevOps?
  • Vlucht door Azure DevOps;
  • Waar kan DevOps jouw organisatie ondersteunen?
  • Waar te beginnen, wat is de eerste stap?
  • Q&A en afsluiting.
Deze training wordt gegeven door:

Maik

van der Gaag

Maik is in zijn rol als CTO verantwoordelijk voor de technische gang van zaken. Hij heeft veel ervaring met architectuur, training en ontwerp. Tijdens zijn werk werkt hij varierend van Cloud Transformaties tot DevOps-Implementatie. Daarnaast is Maik onderscheiden als Microsoft Azure MVP.

Aanmelden voor deze training

Nog niet helemaal zeker en heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Aanmelden voor deze training

Azure DevOps Discovery Workshop

Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoonnummer*
Bedrijfsnaam*
Functie*