/
/
Nieuwe standaard voor productiviteit en veiligheid bij juridisch dienstverlener Halsten

Nieuwe standaard voor productiviteit en veiligheid bij juridisch dienstverlener Halsten

Met hun dienstverlening wil Halsten organisaties laten ervaren hoe zij hun doelen veel beter en sneller kunnen bereiken. Om dat te realiseren moest Halsten het IT-landschap net zo flexibel maken als zijzelf en de balans vinden tussen productiviteit en veiligheid. 3fifty hielp deze Enterprise Mobility en Security oplossing te bouwen.

Balans tussen productiviteit en veiligheid

Halsten is een juridisch dienstverlener die de meest efficiënte oplossing voor het juridische bedrijfsproces biedt. Halsten wil organisaties laten ervaren dat zij hun doelen veel beter en sneller kunnen bereiken met een flexibel team van bedrijfsjuristen en advocaten dat oog heeft voor het geheel van een organisatie.

De flexibiliteit die Halsten biedt, reflecteert in de flexibiliteit die in hun IT-landschap aanwezig moet zijn. In de balans tussen productiviteit en veiligheid zocht Halsten een nieuw optimum. Ze kozen 3fifty als partner voor dit project door hun bewezen ervaring met de Microsoft suite.

Cloud Only

Het project behelst het verder benutten van de mogelijkheden die de Microsoft Office365 suite, aangevuld met Enterprise Mobility en Security biedt. Dit is geïmplementeerd in een cloud-only landschap waar ook bestaande systemen van andere cloud providers zitten. In samenspraak met Halsten is er gekozen voor een samenwerking waarbij Halsten met begeleiding van 3fifty, alle werkzaamheden zelfstandig heeft uitgevoerd. 3fifty heeft Halsten tijdens het project ondersteund door het geven van trainingen en workshops en gefungeerd als adviseur.

Van reactief naar proactief

Samen met 3fifty heeft Halsten de IT-volwassenheid van hun organisatie sterk laten stijgen. Daardoor zijn zij minder afhankelijk geworden van externe dienstverleners en besparen daarmee kosten. Daarnaast heeft er een verschuiving plaatsgevonden van reactief IT-beheer naar proactief
IT-beheer door het implementeren van de mogelijkheden met Enterprise Mobility en Security. Door gebruik te maken van Mobile Device en Application Management is er meer controle op de apparaten en het gebruik van de data daarop door een gebruiker.

De volgende stap voor Halsten is het verder uitnutten van de Information Protection module binnen Microsoft Office365, zodat er meer controle komt over interne en externe data.

Meer inspiratie?

Lees ook onze andere klantverhalen voor meer inspiratie. Wil je meer informatie over 3fifty als bedrijf? Bekijk de over ons pagina.

“Wij kozen voor 3fifty vanwege hun ervaring met de Microsoft Office365 suite.”
Roel Hakvoort,
Halsten,