/
/
Met een moderne IT-omgeving en Managed Services is Twinson klaar voor de toekomst.
Twinson

Met een moderne IT-omgeving en Managed Services is Twinson klaar voor de toekomst.

Twinson Industrial Automation bouwt industriële software-oplossingen voor maritieme- en offshore bedrijven. Het hebben van moderne IT is dan een belangrijk bedrijfsonderdeel. Het gebruik van de vooruitstrevende en bewezen technieken staat voorop bij de kwalitatief hoge dienstverlening. Door processen waar mogelijk te automatiseren verwacht Twinson Industrial Automation voorbereid te zijn op een exponentiële groei in gebruik en toepassen van haar oplossingen. Deze focus op kwaliteit, automatisering en innovatie verwachten ze ook van alle strategische partners. Hiervoor nemen ze de Managed Services bij 3fifty af. Een dienst die hen voor Azure en Microsoft 365 volledig ontzorgt en naadloos aanlsuit bij de toekomstvisie van Twinson Industrial Automation.

Een goede en moderne IT infrastructuur

Twinson Industrial Automation is een organisatie die klanten in de maritieme- en offshore-industrie helpt met hoogwaardige industriële automatisering voor productieprocessen en machines. De organisatie kenmerkt zich door een betrokken en open cultuur, waarin klantgerichtheid, efficiëntie en eenvoud centraal staan.

Twinson koos 3fifty als strategische IT-partner. Hiermee krijgen ze de benodigde directe ondersteuning. Ook zijn ze verzekerd van de benodigde strategische ondersteuning om ook op lange termijn de kwaliteit en continuïteit van hun diensten te kunnen waarborgen. Hierdoor kan Twinson zich richten op hun core business en is verzekerd van de juiste ondersteuning bij alle toekomstige projecten.

Gezamenlijk is eerst de juiste basis gelegd voor de bedrijfsvoering en alle toekomstige projecten. Hiermee wordt direct de kwaliteit geborgd en is de omgeving schaalbaar voor de toekomst.

Flexibel en schaalbaar

Tijdens de intake, de eerste stap in het proces, inventariseren de consultants de wensen om eventuele uitdagingen en kansen in kaart te brengen. 3fifty heeft Twinson geadviseerd om direct de stap naar de cloud te maken, zodat de omgeving flexibel en schaalbaar is. Vervolgens is de IT-omgeving volledig in de Microsoft Azure cloud gezet en maakt de organisatie nu gebruik van Microsoft 365.

Beveiliging is stap twee in dit proces geweest. Wanneer je in de cloud werkt, moet security goed geregeld zijn. 3fifty heeft de juiste stappen genomen om de online Microsoft 365 zo veilig mogelijk te maken.

3fifty was adviseur, trainer en uitvoerder van dit proces. 3fifty heeft vervolgens het IT-beheer, monitoring en innovatie van de IT-omgeving van Twinson op zich genomen.

Volledig ontzorgt en tevreden

Nadat de omgeving naar tevredenheid is opgeleverd, startte het onderdeel voor Managed Services. Managed Services is een continu proces en heeft geen vast eind(doel). Kennis delen is voor 3fifty erg belangrijk, zodat een organisatie klaar is om zelf aan de slag te gaan met zijn omgeving. Om die reden krijgt Twinson ook on-the-job-training, om ook zijn eigen IT-omgeving te kunnen monitoren.

Twinson is tevreden met de samenwerking en services die 3fifty biedt. De gebouwde IT-omgeving is veilig en robuust, precies wat Twinson nodig heeft. Omdat de IT-omgeving volledig in de cloud is opgebouwd zorgt dit ook voor schaalbaarheid en flexibiliteit, wat Twinson in staat stelt om de toekomstige ambities waar te maken.

Door de Managed Services bij 3fifty af te nemen is Twinson nu volledig ontzorgd.

“Wanneer industriële automatisering ertoe doet, dan zijn alle partners van belang. Daarom kies ik voor 3fifty als IT-partner, op hen kun je bouwen!”
Erik van Os,
Twinson Industrial Automation,