/
/
3fifty start Cloud Collectief

3fifty start Cloud Collectief

3fifty starts met cloud collectief

Veel organisaties hebben behoefte aan een klankbord op het gebied van IT. Als kennisorganisatie introduceert 3fifty het “Cloud Collectief”. Het Cloud Collectief is een Closed User Group, een gesloten bijeenkomst waar mensen met een strategische IT-functie samenkomen. Tijdens de bijeenkomsten delen zij successen, dilemma’s en best practises rondom o.a. de transformatie naar de cloud en andere IT-vraagstukken.

Kennisdelen

Een van de kernwaarden van 3fifty is “together”. Dit komt tot uiting in de projecten die de organisatie doet, maar ook de interne kennisdelen en samenwerking. Het samenwerken is ook bij het Cloud Collectief weer een essentieel onderdeel. Het doel van het Cloud Collectief is het samenbrengen van de juiste gesprekspartners en het faciliteren van interessante thema’s en onderwerpen om IT-uitdagingen en -problemen op te lossen. Door goede communicatie ontstaat kennisdeling tussen de IT-beslissers en beïnvloeders waardoor zij elkaar helpen om IT-gerelateerde problemen, uitdagingen of innovaties oplossen. Kennis delen is voor 3fifty erg belangrijk, daar maak je het verschil mee.

Betrouwbare en veilige omgeving

De leden van het Cloud Collectief zijn personen die strategisch te maken hebben met IT binnen hun organisatie. Omdat het gaat om een besloten groep kunnen de leden in alle vertrouwen en openheid hun eigen successen en dilemma’s met anderen delen. Gezien de Corona-crisis is het tijdelijk niet mogelijk om fysiek samen te komen, maar in principe is er per kwartaal een bijeenkomst met de leden. Er is gestart met een selecte groep mensen. Leden van de groep kunnen andere organisaties introduceren.

Online platform Cloud Collectief

Naast de bijeenkomsten is er ook een online omgeving waar leden met elkaar kunnen communiceren en documenten delen. Uiteraard is deze omgeving alleen toegankelijk voor leden van de groep. Zo kan men ook online best practises met elkaar delen en van elkaar leren.

3fifty is dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud. De organisatie heeft tot doel om medewerkers en klanten te helpen hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen. Wil je meer weten over 3fifty? Bekijk de oplossingen, lees de klantverhalen of neem een kijkje bij de vacatures.

Auteur

Maik

22 April 2020

Bekijk ook