/
/
3fifty en Your Azure Coach gaan partnerschap aan

3fifty en Your Azure Coach gaan partnerschap aan

Hendrik-Ido-Ambacht, 25 mei 2021 – 3fifty, een IT organisatie gericht op Microsoft technologie is een samenwerking aangegaan met Your Azure Coach, een gespecialiseerd Azure trainingsplatform. Het partnerschap is gericht op het leveren van toegevoegde waarde voor IT-professionals door hun kennis nog verder te verdiepen of verbreden.

3fifty helpt organisaties met innovatieve cloud oplossingen om hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen. Onderdeel van haar cloud oplossingen is ook de gebruikersadoptie. Mede door het geven van trainingen worden deze cloud oplossingen succesvol. Your Azure Coach werkt met coaches/trainers die als actieve IT consultant werkzaam zijn. Daardoor worden trainingen net wat actueler en praktischer. Maik van der Gaag is de eerste trainer van 3fifty die ook toegevoegde waarde gaat leveren aan Your Azure Coach. In de nabije toekomst zullen er meer collega’s volgen.

De samenwerking is voor beide partijen van toegevoegde waarde doordat nu veel meer kennis gedeeld kan worden. Dave de Bruin, directeur 3fifty: “Naast onze eigen trainingen is de samenwerking met Your Azure Coach een aanvulling op de kennisvlakken waar we (nog) niet actief zijn. Zo kunnen we onze klanten voorzien van een breder kennis pallet op het trainingsgebied. We kijken uit naar een intensieve en succesvolle samenwerking met Your Azure Coach.

Over 3fifty

3fifty is al ruim 15 jaar een allround Microsoft Gold partner. Vandaag de dag houden ze zich hoofdzakelijk bezig met het helpen transformeren van klanten naar de cloud. Naast het geven van advies en leveren van diensten op het gebied van cloud migratie en -transformatie, bieden ze ook meerwaarde als het gaat om cloud security en Managed Services. Als Cloud Solution Provider geven ze tevens advies m.b.t. cloud licenties en -services. Als (Microsoft) trainingsinstituut is de dienstverlening compleet door de medewerkers van klanten op te leiden.

Meer informatie: https://3fifty.eu

Over Your Azure Coach

Your Azure Coach is een jong bedrijf, opgezet in 2020 door Toon Vanhoutte. De organisatie is gespecialiseerd in het bieden van Azure trainingen gegeven door actieve IT consultants met real-life ervaring. De coaches zijn erg gepassioneerd over hun werk en houden ervan hun Azure kennis te delen. Meer informatie: https://yourazurecoach.com

Auteur

Maik

27 May 2021

Bekijk ook